Maskinflak

Stabila maskinflak för säker transport

Transportera dina maskiner eller pallar säkert med maskinflak med hög kapacitet. Hos oss finner du både standardmodeller och möjligheten att specialbeställa maskinflak och andra lastväxlarflak enligt dina önskade mått, RAL-kulörer och vikter. Standardutförandet inkluderar hylsor, men det finns även möjlighet att lägga till extra hylsor som tillval. Du kan också välja till ytterligare funktioner som stegar och kroklådor.

Ett maskinflak är en typ av lastväxlarflak som är speciellt utformat för att transportera tunga maskiner och utrustning, såsom byggmaskiner, grävmaskiner, lastbilar, traktorer och andra stora arbetsfordon.

Dessa flak är robusta och konstruerade för att bära de höga vikter och storlekar som är förknippade med tung utrustning.

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det maskinflak som passar din verksamhet.


Maskinflak till lastväxlare – fördelar

  • Robust konstruktion. Maskinflak är tillverkade med starka och tåliga material som kan bära tunga belastningar utan att deformeras eller skadas på något annat sätt.
  • Hög lastkapacitet. Dessa flak har en imponerande lastkapacitet för att kunna transportera stora och tunga maskiner med utan problem.
  • Påkörningsalternativ. De flesta maskinflak är utrustade med fällbara eller fasta ramper för enkel lastning och lossning av maskinerna, vilket gör transportprocessen smidig och effektiv.
  • Säkerhetsfunktioner. För att säkerställa att lasten är säkrad bör maskinflak vara utrustade med förankringspunkter, surrningsutrustning eller andra säkerhetsåtgärder för att minimera risken för olyckor och skador.
  • Anpassningsbarhet. Maskinflak kan anpassas efter specifika behov och maskinernas storlek och form, vilket ger flexibilitet och mångsidighet för olika behov av transport.

Maskinflak

Breda användningsområden

Ett maskinflak går att använda till mycket. Främst är det avsett för transport av maskiner, inklusive lastbilar, hjullastare och grävmaskiner, över korta eller långa sträckor. Men ett maskinflak fungerar även utmärkt för att transportera pallar och andra skrymmande föremål. I vissa fall behöver du förflytta maskiner till olika byggarbetsplatser. Dessa maskiner kan vara otympliga och tunga, vilket kräver ett robust och pålitligt flak för att transportera dem.

Trots namnet är användningsområdet inte begränsat till enbart maskiner. Ett maskinflak kan användas för att transportera olika typer av gods, inklusive pallar och andra skrymmande föremål. Detta vilket gör det till en fördelaktig produkt inom bygg- och anläggningsbranschen samt andra industrier.

Vi kan det mesta om maskinflak och lastväxlare

Vi är erfarna återförsäljare av maskinflak och lastväxlarflak av alla storlekar och anpassningar, såväl nya som begagnade. Hos oss hittar du anpassade och högkvalitativa flak som passar dina transportbehov. Vi kan också erbjuda bra finansieringsalternativ som leasing, hyra, kontantköp eller hyrköp.

Hör gärna av dig till oss om du har några frågor om våra maskinflak eller om du önskar en offert.

Maskinflak efter dina önskemål