Asfaltflak

Asfaltflak med utmärkt värmehållning

För att transportera asfalt krävs en pålitlig flaklösning, och våra asfaltflak uppfyller alla krav. De flak som vi erbjuder kombinerar material av hög kvalitet med en robust konstruktion, vilket resulterar i lägre egenvikt och högre nyttolast, längre hållbarhet och effektivare värmehållning.

Asfaltflak är mångsidiga och används främst för asfaltstransport inom bygg- och infrastrukturprojekt.

Är du i behov av ett asfaltflak för att transporterna ska fungera på ditt projekt?

Välkommen – hos oss kan du köpa eller hyra starka, hållbara och flexibla asfaltflak, både nya och begagnade. Vi hjälper dig att hitta rätt asfaltflak för din verksamhet. Kontakta oss idag!


Asfaltflakets främsta egenskaper

Ett asfaltflak är ett specialanpassat lastväxlarflak som används för att transportera asfalt och liknande material inom bygg- och vägunderhållsbranschen. Dessa flak är utformade för att möta de specifika krav som kommer med transport av heta och flytande asfaltmaterial.

  • Värmeisolering. Asfaltsflak är utrustade med ett isolerande skikt eller en särskild värmeisolerande design som är avsedd att behålla temperaturen på den flytande asfalten när den transporteras. Detta förhindrar att asfalten svalnar och stelnar innan användning.
  • Isolerade luckor. För att möjliggöra smidig urlastning är flaket försett med isolerade luckor eller portar som kan öppnas för att släppa ut asfalten på arbetsplatsen.
  • Speciell konstruktion. Asfaltsflak är ofta konstruerade för att vara tätade och tåla de höga temperaturer som asfalten når under transport.

Asfaltflak

En etablerad leverantör av kvalitetsflak

Vi är en etablerad tillverkare och leverantör av asfaltflak och andra typer av lastväxlarflak. Att våra kunder återkommer är ett kvitto på att vårt sätt att arbeta fungerar j. Med vår långa och gedigna erfarenhet kan vi alltid erbjuda säkra, hållbara lösningar som levereras i god tid till bra priser.

Vill du ha en specifik profil på ditt asfaltflak så kan vi anpassa oss efter dina behov. Bland annat kan du välja färg inom RAL-kartan.

Betydelse inom vägbyggnadsindustrin

Asfaltflak är avgörande inom vägbyggnadsindustrin då de ser till att asfalten behåller rätt konsistens och temperatur under transport. Detta är viktigt för att säkerställa en högkvalitativ asfaltering och en hållbar vägstruktur.

Vill du få ut mer av varje transport? När du väljer ett asfaltflak från vårt sortiment kan du alltid räkna med hög kvalitet och god transportekonomi. Vi har lång erfarenhet av att utveckla lastväxlarflak som förbättrar transporteffektiviteten och ökar lönsamheten. Vårt mål är att åkerier och andra transportörer ska få ut så mycket som möjligt av sitt arbete.

Kontakta oss idag för att hitta det perfekta asfaltflaket för dina behov och ta din verksamhet till nästa nivå!

 

Prisvärda tåliga asfaltflak